Y-Säätiö, Asunto Ensin Verkostokehittäjät sekä Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) järjestävät tuttuun tapaan Valtakunnallisen asunnottomuusseminaarin lokakuussa.

Seminaari järjestetään 14.10.2022 Suomen Diakoniaopiston Alppikadun kampuksella klo 9.15-16. Seminaarissa paneudutaan siihen, miten asunnottomuustyö turvataan tulevilla hyvinvointialueilla. Tilaan mahtuu 180 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Seminaarin puheenjohtajana toimii ARAsta johtaja Jarmo Lindén. Valtiovallan tervehdyksen tuo Ympäristö- ja ilmastoministeri Maria Ohisalo, sekä kuulemme Y-Säätiön toimitusjohtaja Teija Ojankosken terveiset. Kuulemme myös asunnottomuuden puolittamisohjelman etenemisestä ja tästä kertoo sosiaali- ja terveysministeriön edustaja. Kahdesta kaupungistakin on esillä käytännön esimerkkejä ohjelmatoteutuksesta. Iltapäivällä pääsemme seuraamaan muun muassa Y-Säätiön yhteistyökumppaneineen Helsingissä toteuttaman jälleenvuokra-asuntojen häiriöiden ehkäisemiseen ja hyvien käytäntöjen kehittämiseen keskittyneen Hyvä asuminen -kehittämispilotin tuotoksien esittelyä.

Tarkempi ohjelma julkaistaan pian. Seminaari on maksuton ja sisältää aamu- sekä iltapäiväkahvin. Lounas on omakustanteinen.

Ilmoittaudu seminaariin tästä.