Espoo

 

Espoossa asunnottoman henkilön tulee kääntyä virka-aikana ensisijaisesti Espoon aikuissosiaalityön puoleen apua saadakseen. Aikuissosiaalityön päivystävä sosiaalityöntekijä selvittää tilannetta yhdessä asunnottoman henkilön kanssa ja mikäli henkilöllä ei ole tiedossa kattoa pään päälle seuraavaksi yöksi, päivystävän sosiaalityöntekijän kautta on mahdollista tarvittaessa päästä kaupungin järjestämään tilapäiseen majoitukseen.

Virka-ajan ulkopuolella asunnoton henkilö voi olla yhteydessä Sosiaali- ja kriisipäivystykseen, joka päivystää ympäri vuorokauden joka päivä. Päivystyksen kautta on myös mahdollista päästä tarvittaessa kaupungin järjestämään tilapäiseen majoitukseen.

 

Espoon aikuissosiaalityö

Käyntiosoite: Komentajankatu 5 C, Käynti kävelykadun puolelta (Vanha Bergansintie), 02600 Espoo. Aula on avoinna klo 9–15.

Palveluneuvonta ilman ajanvarausta avoinna ma-pe klo 12–14. Puhelin: 09 816 45000 ma–pe klo 8–9.

Lisätietoja Espoon aikuissosiaalityöstä

Lisätietoja asunnottomuudesta Espoossa

 

Espoon Sosiaali- ja kriisipäivystys

Akuuttia kriisi- ja sosiaaliapua ympäri vuorokauden numerossa 09 816 42439 (24 h)

Käyntiosoite: Turuntie 150, Jorvin sairaala, 02740 Espoo

Postiosoite: Sosiaali- ja kriisipäivystys, PL 2518, 02070 ESPOON KAUPUNKI

 

Espoon sosiaali- ja kriisipäivystys 

Espoon asukkaita ja Espoossa oleskelevia palvelemme joka päivä ympäri vuorokauden. Kirkkonummen ja Kauniaisten asukkaita sekä näissä kunnissa oleskelevia palvelemme arki-iltaisin ja öisin klo 15–08, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä ympäri vuorokauden. Palvelumme on luottamuksellista ja maksutonta.