Merkitse 2018 koulutuspäivät ylös

Vuoden 2018 asumissosiaalisen työn koulutuskalenteri on valmis. Koulutusten tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet päivitetään sivuille lähempänä jokaista koulutusta. Merkitse kuitenkin itseäsi kiinnostavat koulutukset jo nyt kalenteriin, jotta ne eivät mene sinulta ohi.

Koulutukset ovat maksuttomia ja ne järjestetään Y-säätiön tiloissa Helsingissä. Asumisneuvonnan koulutukset ovat pääsääntöisesti puolenpäivän pituisia ja muut koulutukset koko päivän mittaisia.

Asumisneuvonnan koulutukset

Asumisneuvonnan koulutukset on suunnattu asumisneuvonnan parissa työskenteleville, ja niissä syvennytään asumisneuvontaan eri näkökulmista. Koulutukset järjestetään yhteistyössä ARA:n ja Helsingin sosiaali- ja terveystoimen asumisneuvonnan kanssa.

25.4.; 5.9.; 7.11.

Asunto ensin -koulutukset

Asunto ensin -koulutukset ovat keskenään samansisältöisiä, ja ne on suunnattu uusille sekä kokeneemmille asumissosiaalisen työn tekijöille ja niissä syvennytään asunton ensin -periaatteisiin ja niiden soveltamiseen.

9.5.; 5.12.

Muut Verkostokehittäjien koulutukset

Kokemusasiantuntija-koulutuksissa on tarkoitus syventää osallisuuden ja yhteiskehittämisen käsitteitä. Koulutuksissa keskitytään asiakkaiden ja ammattilaisten yhdessä toteuttamaan palveluiden kehittämiseen.

16.5.; 19.9.

Lisäksi 6.6. järjestetään  asuminen ja talouden hallinnan puutteet  -koulutus.

Lokakuussa järjestetään 10.10. koulutus, jonka tarkempi aihe määriytyy esiin tulevista koulutustarpeista.

Merkitsethän  ylös myös valtakunnallisen asunnottomuuspäivän 16.10.