Sinustako Asunto ensin -kouluttaja?

Kutsumme sinut, asumissosiaalisen työn ammattilainen, Asunto ensin -kouluttajakoulutukseen!

Mikä: Verkostokehittäjien Asunto ensin -kouluttajakoulutus järjestetään nyt toista kertaa Suomessa. Nyt koulutukseen voivat hakea kaikki asumissosiaalisen työn ammattilaiset. Kouluttajina toimivat sertifioidut Asunto ensin -kouluttajat Juha Kahila ja Juha Soivio (Y-Säätiö), Pilvi Azeem (Suur-Helsingin Valkonauha ry) ja Antti Martikainen (Pelastusarmeija). Tämän lisäksi lukuisia vierailevia asiantuntijoita.

Mitä saat: Neljän päivän koulutuskokonaisuuden myötä saat virallisen Asunto ensin -kouluttajasertifikaatin ja valmiuden kouluttaa Asunto ensin -mallia ja työotetta esim. työyhteisössäsi. Koulutuksen pääpaino on työpajoissa, joiden avulla pyrimme luomaan yhteiset työvälineet mallin soveltamiseen käytännön työssä. Pääset myös osaksi kouluttajaverkostoa, joka mahdollistaa omien kokemuksien, ideoiden ja kysymyksien jakamisen.

Milloin: Nelipäiväinen koulutus järjestetään Helsingissä 22.9., 20.10., 17.11. ja 15.12. klo 9-16 välisenä aikana. Koulutus on maksuton. Ei haittaa, vaikkei Asunto ensin -malli olisi sinulle ennestään kovin tuttu. Tekemällä oppii! Mukaan mahtuu 20 osallistujaa. Tarvittaessa valinta tehdään hakemusten perusteella.

Ilmoittaudu koulutukseen 15.8.2021 mennessä TÄSTÄ 

”Paras koulutus, johon olen koskaan osallistunut!” – palaute ensimmäisestä koulutuksesta.

Ystävällisin terveisin

Juha Kahila
Vastaava koordinaattori / Asunto Ensin Verkostokehittäjät, Y-Säätiö

Juha Soivio

Koordinaattori / Asunto Ensin Verkostokehittäjät, Y-Säätiö