Syksyn 2018 koulutukset

Asumissosiaalisen työn koulutukset jatkuvat taas syksyllä. Tuttuun tapaan tarjolla on asumisneuvonnan koulutuksia, koulutus asunto ensin -periaatteesta sekä koulutuksia muista ajankohtaisista teemoista.

Koulutusten tarkempi ohjelma ja ilmoittautumislinkit päivitetään asunto ensin -sivuille lähempänä jokaista koulutusta. Tästä näet jo jokaisen koulutuksen teeman, joten voit merkitä sinua kiinnostavat koulutuspäivät kalenteriisi.

Asumisneuvonnan koulutukset ja asunto ensin -koulutus ovat puolenpäivän pituisia ja muut koulutukset pääsääntöisesti koko päivän mittaisia. Koulutukset ovat maksuttomia ja ne järjestetään Y-säätiön tiloissa Helsingissä.

Asumisneuvonnan koulutukset

Asumisneuvonnan koulutukset on suunnattu asumisneuvonnan parissa työskenteleville, ja niissä syvennytään asumisneuvontaan eri näkökulmista. Koulutukset järjestetään yhteistyössä ARA:n ja Helsingin sosiaali- ja terveystoimen asumisneuvonnan kanssa.

5.9. eri keinot asumisneuvonnassa

7.11. monialainen yhteistyö asumisneuvonnassa

Asunto ensin -koulutus

Asunto ensin -koulutus on samansisältöinen aiemmin järjestettyjen asunto ensin -koulutusten kanssa. Koulutus on suunnattu uusille sekä kokeneemmille asumissosiaalisen työn tekijöille, ja siinä syvennytään asunton ensin -periaatteisiin ja niiden soveltamiseen. Koulutuksessa on paikalla myös kokemusasiantuntija ja työntekijöitä kertomassa esimerkeillään periaatteiden soveltamisesta ja toteutumisesta.

5.12 Asunto ensin -koulutuspäivä

Muut Verkostokehittäjien koulutukset

19.9. Kokemusasiantuntijuus

10.10. Monialainen yhteistyö päihde-, mielenterveys- ja asumispalveluiden välillä. PERUTTU, JÄRJESTETÄÄN KEVÄÄLLÄ

14.11. Asuminen eri kulttuureissa