Vuoden 2018 koulutuksissa ae-periaatteesta

Verkostokehittäjien vuoden 2018 koulutussuunnittelu on täydessä vauhdissa. Tänä vuonna nousee esille muun muassa asunto ensin -työorientaatio -ja kokemusasiantuntijuusteemat. Näistä aiheista tullaan järjestämään toistuvia tilaisuuksia vuoden aikana.

Koulutusrupeama starttaa asunto ensin -koulutuksella helmikuussa, josta ilmoitamme tapahtumatiedot sivuillamme pian. Asunto ensin -koulutukset, joita on suunniteltu samansisältöisinä noin kolme tälle vuodelle, on suunnattu sekä uusille että kokeneemmille asumissosiaalisentyön tekijöille ja niissä on tarkoitus syventää asunto ensin -periaatteiden tuntemusta ja soveltamista. Asunto ensin -työssä on tapahtunut kymmenen vuoden aikana paljon -sitä on kehitetty PAAVO I ohjelmakauden alkamisesta asti ja tällä hetkellä se herättää kiinnostusta lähes kaikkialla maailmassa. Tulevissa koulutuksissamme perehdytään ae-mallin kulmakiviin ja keskustellaan ae-työn toteutumisesta koulutukseen osallistuvien tahojen palveluissa.

Kokemusasiantuntija-koulutuksissamme on tarkoitus syventää osallisuuden ja yhteiskehittämisen käsitteitä. Fokuksessa on siis asiakkaiden ja ammattilaisten yhteinen palveluiden kehitys ja sen sujuvuus. Tästä aiheesta lisää myöhemmin keväällä. Koulutusaiheitamme julkaistaan tasaiseen tahtiin vuoden mittaan, joten seuraathan aktiivisesti uutiskirjettämme ja sivujamme. Myös Facebook-sivuillamme kannattaa vierailla!